Byla jsem na koncertě skupiny Kryštof

Ano, byla jsem na koncertě Srdcebeat Tour Kryštof 2015 v Brně v hale Rondo. Lístek jsem dostala k narozeninám od svého dlouholeté kamarádky, Adély. Ještě jednou veeelké díky 🙂 Byl to úžasný zážitek – kulturní, hudební i lidský, jaký jsem dlouho nezažila.

Narvanou halu  nejprve rozproudila skupina Mirai a poté citově rozněžnila zpěvačka Lenny (má úžasný jemný francouzský šarm a bezvadný chraplák). Cca po hodině vzájemného rozehřívání se v davu objevil malý velký Richard a s písní na rtech a komunikací s fanoušky se dostal na pódium.

Show začíná. Světelné efekty, balonky, skvělá muzika, balonky, baleťák, obrovské bubny.

První a poslední pivo, propocené tričko, úsměv na rtech, slzy a létající Richard.

Odhazujeme svršky, tančíme jako o život a s námi křepčí celá hala, i vedle nás sedící postarší fanynky zvedly zadky a kroutí se do rytmu. Všichni se usmívají, zpívají si notoricky známá slova. Zažíváme pocity štěstí a euforie jako už dlouho ne. Emoce tryskají ze všech koutů zcela zaplněného Ronda.

A Richard jako by neměl dost, pořád skáče, směje se a zpívá, tančí a rozdává tu neskonalou radost, energii a životní optimismu. Je těžce uvěřitelný a všechny nás dostal.

Nemůžeme věřit, že po dvou hodinách a dvou přídavcích vše končí … největším hitem z poslední desky:  Ty a jáááá jsme myyy …

Nakonec vůbec nevadilo, že se na nás a stovky dalších nedostal kousek růžové kamínku pro štěstí, protože pocit štěstí, naděje a obyčejné radosti ze života si každý z nás odnáší v sobě a na dlouho.

Richarde a Kryštof, díky!!

 

Logo Kryštof Tour jsem si vypůjčila z webu www.krystof.net – díky.

Comments are disabled